Топлофикация Перник пусна кола за трудноподвижни клиенти

От Топлофикация Перник ще посещават лично трудноподвижни клиенти, за да им помогнат да сключат договор, без да ги безпокоят. С тази акция ще предоставим равни възможности на всички абонати, казва директорът на дружеството Ясен Кацаров.

От Топлофикация Перник обявиха, че още от тази седмица техен служител от отдел „Маркетинг и продажби на топлинна енергия“ ще посещава адреси на територията на целия град, за да е възможно и трудноподвижни клиенти да сключат договор с дружеството за следващия отоплителен сезон.

„Оборудвахме един автомобил с принтер и лаптоп и един наш служител ще обикаля по квартали по предварително обявен график за сключване на договори с клиенти, които имат желание, но нямат възможност да ни посетят на място.“ каза изпълнителният директор на Топлофикация Перник Ясен Кацаров.

Директорът обясни, че са взели това решение в изпълнение на техния социален ангажимент към перничани и подчерта, че служителите на Топлофикация Перник, които посещават клиентите, ще спазват стриктно всички предпазни мерки, носейки предпазни маски, калцуни и дезинфектантни.

„Ще посетим жилищата на клиенти, които са трудно подвижни или по някакви други обективни причини не могат да стигнат до сградата на Минна дирекция в центъра на Перник, за да сключат договор. Считаме, че с тази акция ще предоставим равни възможности на всички абонати!“ каза Ясен Кацаров.

Директорът посочи, че договорът „Равни вноски“, който предлагат от няколко години, е един от предпочитаните от клиентите и напомни, че при заплащане в срок на всяка от 11-те равни вноски, всеки месец клиентът ще се възползва от отстъпка от 3%. Ако клиентът погаси в срок и изравнителната вноска, ще получи 30% допълнителна отстъпка.

Ясен Кацаров посочи, че през тази година всички абонати с договор „Равни вноски“, които заплатят единадесетте вноски наведнъж, ще получат 8% отстъпка от цялата сума, което е по думите му е още една причина този договор да бъде най-често избиран от клиентите. Директорът на Топлофикация Перник допълни, че и в този случай, клиентите ще получават 30% отстъпка от изравнителната сметка.

„Клиентите, които не са подписали договор, но са коректни и погасяват фактурите си в срок, също получават отстъпка от 3% от всяка фактура.“ каза Ясен Кацаров.

Коментари

коментара