Групи по Немски език и емоционална интелигентност откриват в Перник

ЕлЕВАл Център набира деца за своите групи по немски език и по емоционална интелигентност

Център за детско и личностно развитие ЕлЕВАл, гр. Перник открива своите врати на 01.09.2020г. в Център за личностно развитие „У Дома“, на ул. Търговска 13, ет. 2. Въпреки усложнената ситуация около COVID-19, организираните курсове по Немски език за деца и Емоционална интелигентност за деца се реализираха успешно и още по-вдъхновени и мотивирани в ЕлЕВАл очакват да посрещнат новите групи деца през следващата учебна година.

Заповядайте с вашите деца в центъра за да изучавате немски език, да развивате своите умения по емоционална интелигентност и да работите по своето личностно усъвършенстване.

Приемът за деца по немски език за новата учебна година вече тече.
Групите ще бъдат сформирани с оглед на възрастовата група на децата/учениците и взависимост от това дали притежават знания или са без знания по немски език. Размерът на групата от участници е до 5 души. Уроците ще се провеждат два пъти седмично: веднъж през седмицата по един учебен час и веднъж през уикенда по два учебни часа (един учебен час = 45 мин.)

Какво отличава курсове на ЕлЕВАл от всички останали? В тях са вплетени елементи от методиката на българския учен проф. д-р Г. Лозанов, методика насочена към активиране на скритите резерви на всеки един от нас и разкриваща хуманната страна на обучението.
В съзвучие с тази методика, в курсовете се развиват езиковите умения по чужд език на вашето дете, използвайки стимулиращата сила на изкуството и творчеството, както и мотивиращия ефект на песните, танците и игрите. Разбира се, без да бъдат пренебрегнати и значението на класическите методи при изучаване на чужди езици.

Такса: 599* лв. (без вкл. учебници)
*при записване до 15.09 – получавате безплатни учебници.
**При записване на деца от едно семейство 10% отстъпка. Възможно е и плащане на вноски, при допълнително уговаряне

Също така ЕлЕВАл набира и участници в детските групи по Емоционална интелигентност.

Групите се сформират въз основа на възрастта на децата като максималния брой участници е 5 души. Продължителността на занятията е 90 минути, провеждани веднъжседмично през уикенда. Целта е да се подкрепи емоционалното развитие на децата под формата на групова работа. Защото в ЕлЕВАл вярват, че Груповата работа е едно от най-добрите решения за подкрепа на социално-емоционалното развитие на децата.
Тя им помага да развиват своите умения да се научават, да разпознават, изразяват правилно и да управляват своите емоции, както и да изграждат положителни отношения със своите родители, близки и приятели, да изучават света с любопитство и увереност в собствените си сили.

За повече подробности, както и да можете да следите за актуалните събития и новини около ЕлЕВАл: страница им във фейсбук @elevalcenter и официалият им сайт: eleval-center.com

Коментари

коментара