Как да изберем надежден букмейкър в България

Тръпката от спортните залози е по-достъпна от всякога. Множество хазартни оператори се конкурират, особено в интернет, за да привлекат още и още клиенти. Затова е важно да изберете лицензирани букмейкъри в България или международни компании, ако искате да печелите пари, прогнозирайки мачове на любимите отбори.  Ето как да познаете отговорните и надеждни компании, които защитават вашите лични данни и вашите пари от измами.

Лиценз

Букмейкърите подлежат на контрол от държавните институции, които следят за спазването на законите и правилата на конкуренцията в бранша. Ако един букмейкър има лиценз, а повечето международни компании имат дори няколко, значи може да му имате доверие. Това означа, че системите за сигурност на сайта са проверени, както и че може да се защитите по съдебен път в случай на спор с оператора.

Бонуси

Бонусите са сред най-силните козове в арсенала на букмейкърите. Те могат да бъдат както стандартни, така и индивидуални. Най-популярните бонуси са при регистрация на нов потребител и при депозиране на средства за игра. Стартовият бонус, например, е еднократен, докато други са обвързани с определена рекламна кампания или промоция. 

Срещат се и оферти за бонус без депозит от по-второстепенните букмейкъри, но те са по-скоро изключение и се отнасят до сравнително дребни суми, с които компанията се надява да ви превърне в редовен клиент. При всички положения запомнете, че бонусите имат условия за разиграване. Прочетете ги внимателно, преди да активиране бонуса, за да прецените дали може да ги изпълните.

Коефициенти

Букмейкърите са създали разнообразни опции за залози на спортния събития. Най-важната част от тях са коефициентите. Някои големи онлайн букмейкъри могат да си позволят да предложат по-изгодни коефициенти, тоест да платят по-голяма награда на потребителя при точна прогноза. Други пък поставят по-атрактивни коефициенти на множествените залози за система от мачове. Целта е да насърчат играчите да правят по-сложни прогнози. Поради тази причина въпросните оферти често вървя ръка за ръка с бонуси или опции за затваряне на залога. Имайте предвид, че коефициентите за спортните залози онлайн са динамични и често се променят. Затова ги проверявайте предварително.

Минимални залози

Онлайн букмейкърите са много комбинативни, когато става дума за минималната сума на залога. Тя може да бъде буквално центове, докато във физическите пунктове ставката е малко по-висока, тъй като наземните оператори имат повече разходи за обработка на залога, поддръжка на помещенията, заплати и т.н.

Екстри 

Някои онлайн букмейкъри правят всичко възможно, за да угодят на потребителите. Тук имаме предвид разнообразни пазари на залагания и програми за лоялност и VIP подаръци. Други пък предлагат екстри, като например пряко излъчване на мачовете, залози на живо, повече кеш-аут опции и други. Заложите на живо са особено актуални – те дават възможност да залагате в момента на провеждане на мача, но коефициентите им също се променят в хода на срещата.

Полезна информация

Водещите букмейкъри се стремят да улесняват максимално потребителите. Те публикуват не само правилата и условията на залозите и бонусите, но също така и спортни статистики, съвети за залагане, полезни инструкции за боравене със сайтовете им и други.

Обърнете внимание и на още важни детайли, когато избирате букмейкър. Сред тях са: разплащателни методи за зареждане на сметка и теглене на печалби, клиентско обслужване, ясни и достъпни правила и общи условия, ясни и разбираеми правила за обработка на личните ви данни, версия на български език, съвместимост на онлайн платформите на мобилни устройства. 

От лека атлетика до тенис на маса, от зимни до моторни спортове, букмейкърите са винаги на разположение, за да приемат вашия залог. Затова играйте разумно и не поемайте големи рискове.

Коментари

коментара