Димитровец разби с четри гола Партизаните на Ярджиловци

Отборът на Димитровец победи по категоричен начин тимът на Партизан от с.Ярджиловци с 4-0.

Времето бе много приятно за футбол , а терена както винаги отлично подготвен от домакина. На трибуните бяха дошли около стотина зрители за да наблюдават срещата. Всичко това предразполагаше за един интересен и качествен двубой. След изненадващата загуба в миналият кръг от ФК Вихър с 2-6 днес Димитровец трябваше да вземе реванш пред своите фенове. Това и стана, тон за победата даде още в 10-та мин Кристиан Никифоров за 1-0.

Натиска продължи и при една атака след пас от дълбочина бе изведен голмайстора Бисер Седаев , който напредна и избяга на преследващия го защитник като бе спънат отзад с цената на нарушение ,което странно защо бе подминато от главният съдия.

Това трябваше да е фаул и червен картон ,но ситуацията бе подмината ,което предизвика бурно недоволство от страна на домакините и треньорския щаб ,които основателно искаха обяснения от арбитъра. Това като, че ли амбицира Димитровец и даде още повече желание у футболистите да търсят втори гол. Той не закъсня Белгин Седаев , реализира дежурното попадение за 2-0 след умело финтиране на двама защитници в границите на наказателното поле и последвал неспасяем шут към вратата.

Гостите опитваха предимно контра-атаки като бяха по-активни по крилата и най-вече по левия фланг, но Димитровец днес бяха почти безгрешни в защита със правилна и сърцата игра.

Така започна втората част като ролите се запазиха. При една атака Марио Методиев бе изведен зад гърба от ляво, напредна и тъй като нямаше подкрепа от своите съотборници трябваше да търси завършване с индивидуална игра. Така и направи като прехвърли майсторски излезлият вратар да го пресрещне за 3-0.

Партизан опитаха да отговарят с игра на ръба на позволеното и опасни контри, които са разбиваха в добре играещата и много повратлива защитна линия ръководена от отлично играещият Ботьо Ботев .

Няма как да не дадем и отлична оценка на вратарят Николай Иванов , който спаси няколко опасни положения пред вратата си , като поне две от тях бяха сто процентови .

Четвърто попадения отново бе дело на Белгин Седаев , който след извеждащ пас и рейд в наказателното поле фиксира крайното 4-0.

Целият отбор заслужава поздравления, тъй като показа ,че може да играе добър футбол, който да радва зрителите.

След мача бе организиран банкет ,както обикновено от Президента на отбора Севделина Никифорова.

До края на първенството остават два мача символично гости в Ковачевци на Буря Кошарево и отново домакини на Ерма Трън. След последният мач на 15.05 ще се организира грандиозен банкет от ръководството на тима в местното заведение ,,Юланда“в с.Ковачевци.

Текст и снимка: Мони Младенов

Коментари

коментара