Под носа на КАТ: Батки от Пернишко се хвалят, че карат мотори без регистрация

Младежи от пернишко се хвалят, че карат мотори без регистрация в населени места, сигнализира перничанин до ZaPernik.com. Милан твърди, че след негов пост в социалната мрежа дори е заплашван с убийство.

Ето какво ни пише той:

„Изпращам ви сигнал за това безумие, което се случва в деня, в който КАТ обяви, че засилва контрола над мотоциклетистите и започва акция за проверка за правилно поставяне на регистрационни номера на моторите.

На снимката, която беше качена в публична Вайбър група – Камери и палки в пернишко, беше споделена снимка на моторист със заличен регистрационен номер, който чака патрулката да си тръгне, за да продължи своя път.

След пускането от мен на снимката в социалните мрежи, с мен се свърза човекът, който е карал мотора, за да излее куп псувни. В чата завърши със заплаха за смърт, след което изтри написаното.

Можете да прочетете коментарите на неговите приятели, които с гордост заявяват, че нито имат книжки, нито регистрирани МПС-та. За жалост всички в купом, много бързо изтриха огромна част от своите коментари и продължиха със заплахите на лични съобщения.

G….. G…….
Цял живот карам Без номера , спри да обвиняваш всичко ако всичко ти е наред полицайте няма да ти правят проблеми

В. И…..
Оставете хората дасе забавляват по какъв то начин искат

К……. И…..
Какъв ти е проблема бе нещастник, ще си правя каквото искам.

А….. Н…
От 12 годишен карам мотор без номера и впечатление им прави само на тъпаци като тебе. Обикалям всички планини и баири в пернишко и само такива като тебе ми се правят на интересни. На полицаите не им се занимава, а и е забранено да се гони моторист в гонка. Така, че на такива като тебе мога да кажа, че съм взимал вътрешната магистрала с 213км пред патрулката и ушевците даже не разбраха какво се е случило. С две думи, ако те видя на улицата ще мина с 200 през тебе, да видиме дали ще ми снимаш изкривения номер на мотора.

Ситуацията е показателна, какъв е контролът и какво е отношението на младите към органите на полицията.
Утре ден ще жалим за загиналите в поредната касапница на пътя, понеже контролът просто не съществува.
Надявам се поне веднъж органите на КАТ пътна полиция да се самосезират“, завършва Милан, който прилага и снимки с лицата на „героите“, които се въздържаме да публикуваме.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ:

Почна се: Младежи хвърчат с АТВ-та и мотори из пернишките села, стресират хората

Коментари

коментара