Тотален футболен погром в телевизионен ефир: Жените на Риал Ковачевци съсипаха Левски Чепинци с 9:0 – СНИМКИ

Снимка: РИАЛ

РИАЛ Ковачевци разгроми Левски Чепинци в телевизионния ефир

В мач от пети кръг на Държавното първенство по футбол за жени сезон 2020-2021г. играл се на 11.10.2020г. РИАЛ Ковачевци разгроми с 9:0 отбора на Левски Чепинци на стадион „Христо Радованов“ в град Радомир, съобщиха до zapernik.com от клуба.

Футболната среща се излъчи директно по NOVA SPORT, а повторението може да гледате тази седмица в неделя 21:45ч., понеделник 18:00ч., сряда от 14:00ч. както и в предаването „Преди кръга“ във вторник и четвъртък-20:30ч.

Снимка: РИАЛ

Още в първите минути на мача състезателките на РИАЛ Ковачевци оказаха натиск над отбора на Левски Чепинци и съвсем закономерно Преслава Йорданова откри резултата в третата минута на срещата. В 24 минута след центриране от ъглов удар Ива Христанова удвои резултата. За 3 на 0 беше точна Гергана Петкова, а в 43 Гизем Мазлъмова реализира дузпа за РИАЛ. Анита Чуросинова и капитанката Алисия Велинова оформила 6 на 0 в края на първото полувреме.

Снимка: РИАЛ

Втората част започна с пълно доминиране на червените като убедителния резултат намали темпото в срещата. Капитанката на РИАЛ Ковачевци Алисия Велинова отбеляза хеттрик, а Гизем Мазлъмова затвърди крайното 9 на 0 в полза на РИАЛ Ковачевци.

Снимка: РИАЛ

Огромен жест за рождения ден на селекционера на РИАЛ- Рикардо Велинов бе поднесен от феновете и състезателките на клуба.

Снимка: РИАЛ

До момента момичетата на РИАЛ имат 2 победи и 3 загуби като трудния жребий в първите срещи (срещу първите 3 отбора от сезон 2019-2020г.) не успя да ги разколебае и малко не им достигна да вземат точки и от тях.

Снимка: РИАЛ

Събота (17.10) от 15:30ч. в шести кръг от Държавното първенство по футбол за жени сезон 2020-2021г. РИАЛ Ковачевци посреща на стадион „Димитровец “ с. Ковачевци отбора на Енко Пловдив.

Снимка: РИАЛ
Снимка: РИАЛ

Коментари

коментара