Автоджамбазите в Перник стигнаха дъното: крадат капачки от винтили на коли за 5 лв.

Автоджамбазите в Перник стигнаха дъното. Крадат капачки от винтили и други дребни части за по 5лв., а после ги продават. 

За поредния подобен случай съобщи жител на квартал Тева, а камера е заснела крадеца.

14.09.2020 в 21:10 квартал Тева между 41 и 42 блок, крачейки да откраднеш 4 капачки от винтилите на колата, които струват 2 долара от Али Експрес, бастун, си ми надрал джантата, за която съм дал доста повече пари за да боядисам и да изглежда добре! Знам, че снимката е неясна, но ако по фигурата някой познава тоя гангстер, който е осъществил тая крупна кражба, ще съм благодарен да ми пише на лично!“, пише във Фейсбук Илиян.

Под поста му коментира още няколко потърпевши, на които са изчезнали винтилите. Валентин намекма за хлапашка кражба: „Огледайте на децата по колелетата те си ги слагат на вентилните“. 

Друг перничанин пък се натъкнал на куриоз – след като му откраднали капачките от колата, след два месеца му предложили да му ги продадат за 10 лв.

„И на мен ми ги взеха, събират ги и ги продават след тва. 2 месеца след като ми ги взеха някъв пичага в квартала ми предлага капачки за моята кола за сумата от 10 лева и твърдеше, че не са мойте и ги е поръчал от интернет 😀 Цял куфар с капачки на различни марки“, пише Крис.

Освен винтили за по 2 лв., апашите крадат и холагенки за по 10, както и емблеми на автомобили за по 5лв.

„AliExpress му е далече Тева му е близко“, смее се Радостин.

От Мрежата

 

Коментари

коментара