Актрисата от Перник Луиза Григорова: Държах се непристойно, не ме пускаха в заведенията, биех се и пиех

Луиза Григорова може би държи първото място по положителна промяна в родния шоубизнес. Актрисата  от Перник, която в момента е бременна и очаква първата си рожба, се превърна от хулиганка в примерна съпруга, пише Lupa.bg.

В началото на своята актьорска кариера Луиза се загаджи със своя колега Явор Бахаров. Двамата не спираха да обикалят нощните заведения, да пият и да се бият.

 „Държах се непристойно, имаше заведения, в които не ме пускат. Биехме се с Явор, замеряхме се с чаши“,

призна след края на връзката си щерката на модната шефка Ивет Григорова.

Няколко години по-късно брюнетката срещна режисьора Мартин Макариев, който по това време е обвързан. Григорова е чакала около година, за да може да изгради връзката си с Макариев.

„Аз трябваше да спечеля неговото доверие. Бях на 23 и не бях известна с изключителна мъдрост. Бях там, за да докажа, че не само се забавлявам. Бяха много объркани нещата, но аз бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам. За да си приключи всичките си връзки. Отношения да искаш“,

призна актрисата, визирайки Елена Петрова и съпругата му.

„Не искам да знам какво е било преди мен. Това може да ме накара само да страдам. Когато влизаш във връзка с обвързан мъж, трябва да си наясно, че нещата не се случват просто ей така. Той не е на 20, има дете и ако е безотговорник, ще стане ще си тръгне и ще дойде при мен, а после ще се повтори историята и ще ме зареже“,

допълни преди време чаровницата, която днес се чувства щастлива.

Днес Луиза сияе от щастие, чувства се спокойна в прегръдките на мъжа си и двамата очакват син, който трябва да се роди до 2 месеца. Григорова вече не се замесва в скандали, не се бие по баровете, а залага на семейния уют. Красавицата, която е бивша манекенка претърпя една огромна и положителна промяна, а най-щастливи от този факт са родителите, семейството и приятелите на Алекс от сериала „Стъклен дом“.

Коментари

коментара