ГЕРБ Перник се защитиха, че ги нарекоха лумпени и шизофреници

Лумпени и шизофреници са определения, с които в свое публично изказване един от зам.-кметовете на община Перник квалифицира групата общински съветници от политическа партия ГЕРБ. Това са тежки думи, които не прилягат на един управник. Всяка една група в общинския съвет е избрана да защитава интересите на хората, които са дали гласа си за нея.

Това заяви на брифинг общинският ръководител на политическа партия ГЕРБ в Перник д-р Александър Александров, по повод на това, че зам.кмет в Община Перник Стоян Кръстев нарече десните съветници лумпени и шизофреници.

Депутатът от ГЕРБ отправи питане към зам.-кмета Стефан Кръстев дали през последните 4 години нашите политически опоненти от БСП е подкрепяла програмата, структурата и бюджета, предложени от предишния кмет Вяра Церовска и нейния екип.

„Трябваше ли съветниците от социалистическата партия да бъдат квалифицирани по този начин. Познавам кмета на община Перник, работили сме заедно в Народно събрание и искрено вярвам, че той и институцията, която представлява, се разграничават от думите на зам.-кмета Стефан Кръстев”, отбеляза депутата от ГЕРБ д-р Александров.

Коментари

коментара