Съветничка от ГЕРБ вдигна луд скандал за парите, които Бойко Борисов дари на Перник и списъкът с улици, които да бъдат ремонтирани с тях

Съветничка от партия ГЕРБ Перник вдигна луд скандал на заседанието на Общински съвет Перник този следобед, заради 30-те милиона лева, които държавата даде в Перник. Съветничката от ГЕРБ Милена Миланова се разпали, че нямало всички квартали да бъдат с подменени водопроводи.

Бунтът на Миланова:

Недопустимо е община Перник да поставя едни граждани и населени места пред други. Предварително се извинявам на жителите на селата Рударци, Студена, Драгичево, Расник и кварталите Бела вода, Тева и Клепало, които няма да имат нито една улица с подменена водопреносната мрежа. Държа да подчертая, че отговорността е само и единствено на кмета на община Перник Станислав Владимиров, както по отношение на това кои улици ще бъдат обновени за сметка на други, така и по отношение на цената, на която ще бъдат реализирани обектите„.

Това заяви на днешната извънредна сесия зам.председателят на Общинскисъвет в Перник адв. Милена Миланова по повод представения от кмета на Перник списък с обекти, на които предстои подмяна на водопроводната мрежа.

Въпреки мнението на Милена Миланова, общинските съветници от ГЕРБ и другите политически партии гласуваха списъкът с улици, предложени от кмета на Община Перник Станислав Владимиров.

Като политически отговорна партия, ние сме длъжни да подкрепим усвояването на предоставените от правителството на Р. България 25 млн.лева, които са крайно необходими за града ни в момента„, обясни вота си Милена Миланова.

До гласуването се стигнало след инфарктна среща при областния управител на Перник Емил Костадинов. От партия ГЕРБ Перник звънели телефони до депутата Красимир Велчев, който казал да се подкрепи предложението на кмета. Телефони са звънени и на лидера на ГЕРБ Перник Вяра Церовска, която е казала също да се подкрепи решението да се ремонтират улиците, предложени от кмета Станислав Владимиров.

Така спорът свършил с пълно „ЗА“, след час и половина скандали в Общински съвет Перник.

Коментари

коментара