Ето къде ВиК отстраниха аварии по надупчената мрежа на Перник

От ВиК Перник отчетоха какво са работили днес и какви аварии са били отстранени в Перник. Аварията, която изкара на улицата жителите на квартал Църква също е отстранена, съобщават от ръководството на водопреносното дружество. Ето още на кои места са работили екипите днес:
Днес 05.01.2020г.    аварийните екипи на „ВиК“ Перник , на фирма „Райкомерс“  София и на „ВиК“ Бургас  отстраниха  следните аварии:-Авария на  Главен клон 1 – при магазин Лидъл

Авария в кв.Църква- Стара Църква. След отстраняването на аварията е подадена вода за кв. Църква по режим, но е необходимо технологично време за да се напълни системата и водата да достигне до потребителите.

-Авария  на  ул.“Р.Димитров“, бл.76, на  ул.“Максим Горки“,  бл.10, на   ул.“Св.Св. Кирил и Методий“,  бл.61, на ТЕЦ Република“  при фирма „Зайо Байо“

-Авария  в кв.Кристал и с.Драгичево, ул. „Рила“ 6

-Авария в  кв.Изток  на Клон 2,  ул.“Бл.Гебрев“, бл.66

В момента се работи по отстраняване на авария на ул.“Оборище“, кв.Могиличе, която е избила след пускане на водоподаването по график.

„ВиК“ ООД Перник ще Ви уведомява за всяка нововъзникнала  авария и в резултат на това възможно нарушаване на графика на водоподаване.

От Ръководството

Коментари

коментара