С 34% одобрение, бившият кмет на кв. „Изток“ Емил Костадинов тръгва да става областен управител на Перник

С 34% одобрение в анкетата на сайта zaPernik.com, бившият кмет на квартал „Изток“ Емил Костадинов се очертава да стане областен управител на град Перник, както zaPernik.com обяви вчера първи новината. В анкетата на сайта се включиха над 1800 души, което е сериозна извадка.

„Аз го одобрявам. Като бивш кмет на квартал Изток този човек се ползва с уважение и независимо от факта, че е загубил последните избори, хората го харесват. В него има положителен потенциал и може да се справи с отговорностите“, смята перничанката Елица Георгиева.

Не на същото мнение са от проправителствения сайт ПИК, които излизат със заглавие, че Перник скача срещу Емил Костадинов да стане областен управител на Перник. 

Ето какво пишат ПИК:

Перник е на нокти, че човек на изгонената позорно от кметкия стол Вяра Церовска може да стане областен управител. Става въпрос за Емил Костадинов, който също загуби кметството на кв. Изток в града. Той е сред най-приближените на Церовска и не е обичан в Перник, твърдят местните. Те избухнаха в социалните мрежи и дори смятат, че е по-добре да остане на поста Ирена Соколова вместо да дойде Емил Костадинов.

„Той не направи нищо за КварталО, сега за награда да опропасти и Областта. Май им харесват протестите. Ще играем на котка и мишка. Те ще назначават доказали се некадърници, ние ще им искаме оставката. Иначе може да останеме и без ток. Вода йок, въздухът мирише на Евробоклук, само ток има“, написа бясна перничанка в мрежата.

„Не се одобрява предложение което не е доказало че може да решава проблемите на ПЕРНИК а само ги задълбочава . . . .лицето е част от екипа довел ПЕРНИК ДО СУШАТА НА ЧЕШМИТЕ. .. . .“, написа друг местен гражданин.

„Човек който се е провалил на изборите трябва да се оттегли завинаги от политиката!“, допълвят още перничани.

Ето резултатите от нашата анкета:

Коментари

коментара