Мая Манолова тръгна на небивал предизборен пазарлък: Готова е на всичко – и себе си ще продаде

Мая Манолова тръгна на небивал предизборен пазарлък, съобщи ПИК, цитирайки два независими източника в щаба й и в редиците на „Демократична България“.

„Върти търговия, все едно е на кюстендилския битак. Не се спира пред нищо, задръжки, скрупули и принципи няма“, изумени са информаторите ни.

Вчера червената кандидат-кметица е оферирала „Демократична България“ с предложение за цели пет (5) заместник-кметове на София! В същото време е отправила оферта към Борис Бонев и „Спаси София“ за още 5.

„Това е наистина нелепо, защото зам.-кметовете са общо 7, няма как да бъдат 10. Само че Мая не знае тази работа и раздава постове на поразия, само и само да получи някаква подкрепа на балотажа“, разкриват източниците ни.

По техни данни хората на Борис Бонев твърдо са отрязали мераците на кандидатката на БСП. В щаба на „Демократична България“ още умували.

„Готова е на всичко – и себе си ще продаде“, обобщават в ироничен план информаторите.

Въпросът тук е ако сумарно дава 10 зам.-кметски места на десните, колко ще даде на своите съмишленици и на БСП? Вероятно кметът на София, според Манолова, се нуждае от поне 20 заместници. Някаква брутална, хамелеонска смес от несъвместими, хора, бои и идеи в името на кокала…

Коментари

коментара