Миле Китич, който ще пее за приятелката си Вяра Церовска в Перник, крие щерка – топ красавица – СНИМКИ!

Щерката на най-голямата сръбска звезда последните десетилетия и днес Миле Китич – Елена е топ оф дъ топ красавица, видя zaPernik.com. Миле Китич, който сам обяви, че е приятел на кмета на Перник Вяра Церовска и ще я подкрепи с безплатен концерт за перничани крие невероятна красавица.

Елена е дъщеря на Миле Китич и съпругата му – друга музикална звезда на Сърбия Марта Савич. Младата Елена също тръгва по стъпките на родителите си и за кратко се наложи като феномен на местната музикална сцена.

С каквото се заеме Миле Китич става номер 1″, шегуват се перничани, които с нетърпение чакат певеца да удари саунд в центъра на града.

Eто снимки на хубавата Елена:

Хора от столицата София и съседни градове също ще атакуват миньорския град на 25 октомври тази година.

„Вяра Церовска удари всички в земята с този концерт. Новината за концерта от Миле Китич в нейна чест обиколи всички големи сайтове вчера. Над 10 онлайн издания препечатаха публикацията на zaPernik.com. Реално никой регионален кмет не е имал по-интересна кампания от пернишкия“, споделят журналисти от София.

Перник отново е център на вниманието – очаква се концертът на годината, само седмица след деня на град Перник да оформи месец октомври като доста интересен за меломаните.

Коментари

коментара