Купа и 10 медала за детския отбор на СК „Калоян – Ладимекс“

На 5-ти Октомври 2019 г. се проведе поредният детски турнир за купа Плевен. От тази година, той стана и международен, с участието на клубове от Северна Македония.

За пореден път спортен клуб „Калоян –Ладимекс“ доказа своята класа в обучаването на деца и представянето им на различни турнири. Въпреки обновения отбор при децата, те успяха да завоюват 4-ри златни, 4-ри сребърни и два бронзови медала, с което се наредиха втори в отборното класиране. Досега спортният клуб е завоювал три поредни години купа Плевен. Децата показаха завидна класа в спаринга и доказаха, че са достойни последователи на предишните състезатели, които преминаха в по-голяма възрастова група, а някои от най-добрите бяха изпратени в Бургас да защитават името на „КА ЕЛ кикбокс клуб Перник” на Държавното първенство по кикбокс татами дисциплини.

Състезанието бе много динамично и добре организирано. За първи път при децата бе системата в групи, където трябваше да се играе всеки срещу всеки, докато влезне в пирамидата за първите три места.

Благодарим и на родителите, които подкрепиха малките състезатели на този турнир.

Златни медалисти:

Рая Янчева до 35кг 8-9 годишни

Невен Гелева до 35кг 10-11г.

Ивайло Стефанов до 30 кг 10-11г.

Веселен Георгиев до 55 кг 12-13 г.

Сребърни медалисти:

Габриела Боянова до 35 кг 8-9 годишни

Виктор Аспарухов до 40 кг при 10-11г.

Даяна Димитрова до 30 кг при 10-11г.

Свтослава Евстатиева до +50 кг при 10-11г.

Бронзови медалисти:

Калоян Рударски и Денислав Вениславов

Коментари

коментара