Двама перничани от СК Боец влизат в спартанска битка на 5-ти октомври

Двама силни перничани от СК Боец се изправят в спартанска битка на 5-ти октомври в град Благоевград. Денис и Георги ще премерят сили със своите противници по време на Spartacus Fighting Championship / SFC, разбра zaPernik.com от треньора им Венелин Анков.

„Георги ще играе по правилата на ММА а Денис по правилата на кикбокс К-1 формат.
И двамата са доста подготвени. Очакванията ми са две победи и нищо друго. Може би ще бъде трудно, но очаквам победи. За Георги това е вторият Профи мач, като ако се представи добре има и вероятност за договор с организацията“, сподели за читателите на zaPernik.com Венелин Анков. 

Георги Ваклинов е роден на 25 март 1988г. Тренира ръгби от дванадесет годишен, висок е 188 см. и тежи 120 кг. Георги прави дебют в ММА през март 2018г срещу не безизвестния Тони Маркулев от когото губи след прекратяване от рефера. Георги тренира под ръководството на Венелин Анков от май месец 2019 год. Излиза само и единствено за победа в SFC 9.

Той се изправя срещу противника си Зарко Седоглавич.

Денис Лилов е роден на 13 август 2002 година, висок е 167 см. Тренира кикбокс от една година в Ск БОЕЦ-ПЕРНИК с Треньор Венелин Анков. Денис е държавен вицешампион по кикбокс стил (Лоу Кик) юноши старша възраст до 57 кг., Вицешампион до 52кг (Лоу Кик) на отворен турнир Козлодуй опън.

Той се изправя срещу Атанас Найденов.

Успех, момчета!

 

Коментари

коментара