Перничанка участва в предаването на английския кулинар Джейми Оливър

Перничанката Николета Николова живее от десет години в Англия. Ето какво разказа тя пред zaPernik.com за това как се е появила по английската телевизия, в предаването на световноизвестния кулинар: 

„Всичко се случва в Англия ,където аз живея от 10г. Предаването прояви интерес към жените от курса по Английски, на който аз случайно попаднах и ходих 2 пъти като цяло, чист късмет. Това е историята“.
Николета в кадър от предаването

Ето какво още пише перничанката за телевизионното си преживяване:
Един незабравим снимачен ден!
С няколко прости,но много вкусни български рецепти ,станахме част от книгата за безмесни ястия на #Jamieoliver Благодарение на моите приятелки и аз станах част от това приключение!
Джейми Оливър е английски готвач, кулинар и тв водещ, ресторантьор, автор на готварски книги и телевизионни програми. Има издадени 19 готварски книги преведени на 36 езика и 48 ресторанта във Великобритания.

ТВ поредица „Кухнята на Джейми“ се излъчва в 40 страни, а готварските му книги се радват на огромен успех. През 2004 г. Джейми се връща в училище, за да учи и да мотивира децата и работниците в кухнята да готвят и да се хранят здравословно. Кампанията му за подобряване на училищната храна получава голяма подкрепа и той бива приет от британските политици за дискутиране на проблема.

След този успех Джейми вече е направил името си запазена марка, която работи безотказно за него. В България са излъчвани предаванията му „Вкуснотиите на Оливър“и „Вкусът на Великобритания“. През 2010 печели наградата TED.

На Джейми Оливър е присъдена два пъти титлата „Най-влиятелната фигура в сферата на ресторантьорството“.

Коментари

коментара