Лейбъристът-фантом Милан Миланов изпада: Молил общински съветници от други партии да гласуват за него на предстоящите избори, за да оцелее още един мандат във властта, но станал за смях!

Общинският съветник-фантом, лейбъристът Милан Миланов, който стана популярен, че е гласувал на заседания на общинския съвет в Перник, докато физически не присъства е изпаднал доста в политически аспект, коментират в политическите коридори на властта.

Днес, на сесия на Общинския съвет Милан Миланов е молил колеги от други политически партии да гласуват за него за общински съветник на предстоящите избори. Милан Миланов е трети в листата на Димитър Колев и ВМРО, но най-вероятно няма да влезе в следващия общински съвет, защото ще изпадне от преференциите, избутан от съколегите си.

Милан Миланов, който е живият паметник на Общинския съвет в град Перник е молил дори общинската съветничка от ГЕРБ Клара Будинова да гласува за него, шашнати са свидетели.

„Гласувай за мен“, помолил се Миланов, имайки предвид, че в следващата листа Клара Будинова е на по-задна позиция и може да не влезе в общинския съвет от листата на ГЕРБ. Вместо съчувствие, обаче Клара Будинова го порязала: „Ти що не гласуваш за мене, бе…“, троснала се герберската фурия. И Миланов станал за смях.

Очаквайте в zaPernik.com всичко, което става в предизборния живот на Перник.

Коментари

коментара