Фенове стартираха кампания „От баща на син…“

Феновете на Миньор-Перник неведнъж през годините са доказвали, че са плътно зад отбора и се опитват по различни начини да помагат на клуба.

По идея на група фенове стартира кампанията „От баща на син…“. Феновете, започнаха подготовка за кампанията, като целта на която е да се подпомогне клубът.

Организаторите категорично заявяват, че „От баща на син…“ не е създадена по идея на клуба, а на уважавани фенове на Чуковете! Идеята е да бъде създадена уникална картина от Кирил Богданов, която да се щампова на тениските и да бъде новата линия “ От баща на син…” ръководството на Миньор подкрепя идеята на феновете!

Целта на кампанията не е феновете да издържат клуба, а да прикани привържениците да бъдат активни и посредством тези и други общи усилия да превърнат всички Миньорци в една единна общност, способна да брани своите интереси и тези на клуба от всички и всичко.

Създателите на „От баща на син…“ приканват всеки, който одобрява идеята, да се включи в кампанията и да подкрепи клуба със закупуването на фланелка от Фен магазина на „Миньор“ или от шатрата с фен артикули преди всеки домакински мач цената на която е 19 лева, а изработката на всяка тениска е 8 лв. разликата от 11 лв. ще бъде изцяло за нуждите на клуба и феновете.
В цената също се крие символика идваща от годината на създаване на клуба!

Коментари

коментара