Нито една държавна служба и техен служител не дойдоха от понеделник до петък по брега на язовира дето беше най-големия мор на риба

Нито една държавна служба и техен служител не дойдоха от понеделник до петък по брега на язовира дето беше най-големия мор на риба ( с каравана имахме по 24 часа наши момчета, които да следят , какво се случва на язовира), съобщава във фейсбук Марио Антонов, научи zaPernik.com.

„Никой не дойде да опише щетите, а още по – малко да извади от водата и да извози умрялата риба, която се разлага в крайбрежната част.Направихме го с помощта на едни юнаци, които ни помогнаха, но не там е въпроса….“, уточнява Антонов.

Утре ви подсещаме, че има пресконференция за всичко случващо се и най-вече да опровергаем със снимков материал и клипове лъжите на вожда на Басейнова дирекция „западнобеломорски район“ според когото причините за екокатастрофата са природни явления – температура на водата, слаб приток на вода и цъфтеж на водораслите.

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ:

Вторник от 10.30ч, град София на следния адерес – Ул.20-ти Април, 13, сграда 2 (в безистена), ет.3, Резонатор, тел за контакт Марио Антонов 0897640280

Коментари

коментара