Бомба в zaPernik.com! Политическото семейство на Мария Маринова и синът й Адриан напускат коалицията с Димитър Колев от ВМРО и търсят собствен начин да се явят на местните избори в Перник

Димитър Колев и Адриан Симеонов

Политическото семейство- демократи на доктор Мария Маринова и сина й Адриан Симеонов напуснаха политическия титан Димитър Колев от ВМРО, с който се бяха разбрали да се явят в обща коалиция на местните избори тази есен, научи zaPernik.com.

Коалицията между Маринови и сина й с Димитър Колев от ВМРО е претърпяла пълно фиаско. Соченият общ кандидат за кмет Адриан Симеонов, който само преди два месеца си стисна ръката с Колев, отпада. Маринова ще търси вариант да се яви на изборите в отделна листа самостоятелно.

Димитър Колев от ВМРО е отслабен. Неговите планове да стане втора политическа сила в Перник са на път да се сгромолясат.

Политически анализатори в Перник предричаха крах между политическото семейство на доктор Маринова и изборджията Димитър Колев. Ето, че прогнозите се сбъдват. Коалицията ВМРО – доктор Маринова умира.

Предстои да видим как ще се прегрупира политическия пасианс в Перник и да ви информираме първи.

Коментари

коментара