Ръководителят на състав „Граово“ Ал. Нецов влиза в ГЕРБ, юристката Милена Миланова се завръща в Общинския съвет, след като бе прецакана от преференции преди 4 години, а братът на рударският кмет Бобето – Иво напуска листата на ГЕРБ, за да се впусне в бизнеса

Листата на партия ГЕРБ за общински съветници е почти готова, а zaPernik.com научи кои ще бъдат имената, които ГЕРБ ще издигне, за да представляват партията в Общинския съвет.

Кметът Вяра Церовска няма да прави резки движения в общинския съвет, но ще има някои съществени промени.

Милена Миланова

Старото острие на ГЕРБ Перник Милена Миланова ,която на последните избори бе избутана от преференциален вот на колегите се връща на бял кон в листата за общински съветници на партията, научи zaPernik.com. Милена Миланова е най-устатия съветник -юрист на ГЕРБ. Била е вече общински съветник.

Иво Богданов

Братът на рударският кмет Богдан Богданов – Иво ще напусне групата на ГЕРБ в общинския съвет. Причината е, че се пренасочва изцяло към бизнеса. Двамата имат магазин в село Рударци, отделно Иво Богданов върти свой собствен бизнес. Новият закон, приет за общинските съветници не позволява на бизнесмени, които имат бизнес с Община Перник да бъдат общински съветници.

Младите лъвове на ГЕРБ Денислав Захариев и кмета на кв. Изток Емил Костадинов също ще са в Топ 10 на общинските съветници на ГЕРБ в Перник, научи ZaPernik.com. Денислав Захариев е във форма последните няколко месеца, особено вдигнал рейтинга си като ресорен зам.кмет по спорта в града, заради развитите спортни школи и 100-годишнината на ФК Миньор. Очаква се Денислав Захариев  да бъде втори в листата на ГЕРБ, плътно зад кмета Вяра Церовска.

От листата, както първи писахме отпада зам.кмета по строителството Владислав Караилиев. Признат специалист, но все още със скандален имидж, той няма да бъде част от скамейката съветници на ГЕРБ.

Другият който ще гледа ГЕРБ през крив макарон е станалата скандална с частната градина „Бедни и богати“ Румяна Гьорева.

В състава на партията на Бойко Борисов влиза танцьора Александър Нецов. Той държи най-големите школи за народни танци в града. При него танцуват от 5-годишни, до пенсионери. Той е ръководител на състава по народни танци „Граово“.

Учителката по немски език от Руското училище „Петър Берон“ Мария Тасева също влиза в листата на ГЕРБ Перник.

Синдикалистът от „Подкрепа“ Любомир Жотев ще заеме гражданската квота на партия ГЕРБ отново на тези избори.

Листата е прегледана от ръководството на партията и се очаква до дни да бъде одобрена на 100%, като zaPernik.com ще я публикува веднага.

Коментари

коментара