Отровиха кучето Рошка и надраскаха два пъти колата на кандидат за кмет в Пернишко

Кучето на кандидатът за кмет на град Батановци от ВМРО Ивайло Иванов е било натровено вчера, в Деня на кучето. Това съобщи той в пост във Фейсбук.

„Когато някой почна да ми драска колата с пирон пред нас нощно време …викам си комплексар някой си ..майната му ! Това са само някакви ламарини !
Но, по дяволите какво ти пречеше кучето ми та трябваше да го натровиш ? 
Злобата и простотията ти дано те карат да се чустваш по – добре !“,

написа младият кандидат кмет във фейсбук групата „Актуално за Батановци“.

Ивайло Иванов сподели пред zaPernik.com, че кучето не е излизало никога от двора и вероятно някой му е подхвърлил отрова. Кутрето Рошка все още се бори за живота си, опитват се да го свестяват с кисело мляко. Но това не е единственото посегателство върху кандидатът за кмет Ивайло Иванов – Куната. На два пъти вече е намирал колата си надраскана, дори мислел да сложи камери.

„Не съм се карал с никой, на никой пари не дължа. Явно някой не го устройва, че залесигме гората, че ще построим черквата, че възродихме в това забравено от всички Батановци отдавна забравени християнски традиции на Йордановден, на Великден, почнахме да правим и курбан на Богородица, явно на някой май не му харесва“, споделя Ивайло Иванов, който е един от най-активните млади хора в градчето.

Преди време Иво Куната, както е известен в града, по собствена инициатива смени крушки на улични лампи, участва и в организирането и почистването на от години занемарената централна площадка в Батановци. Миналата зима Иво даде и дървен материал за отопление на възрастни хора.

Коментари

коментара