Петък и събота всички комплексари излизат да бучат из Перник с моторите и колите си

Снимка: Автора

Някой трябваше да го каже! Един гневен пост на една перничанка: 

„Браво на пияния мъжага с мотора, който се преби на светофарите на кафе Рай. Секунди преди пияния моторист без книжка да връхлети през тротоара, от там е преминала моята малка братовчедка с баба ни.
Ум не ми го побира, ако ги беше помлял и двете, каква трагедия ни очакваше. Трагедия, за която никой не може да плати, защото някакъв си лапишняр е решил да се прави на големия отворко. Слава на Бог че са се отървали само с уплаха, но от стреса братовчедка ми втора нощ плаче и сънува кошмари. Защо се допускат такива неща? Толкова ли е просто да има контрол? Някой началник в КАТ ли налага на служителите да имат толерантност към реда по пътищата? Тук не става въпрос за затваряне на очите при дребни нарушения за неправилно паркиране или преминаване на ляво на светофара на Кауфланд.
В момента расте поколение без никакъв респект към униформените, което таи комплекси и злоба, която изкарва по пътищата. До какво ще доведе това след 5 години?
Петък и събота всички комплексари излизат да бучат из града с моторите и колите си, изпреварват в тъмното и в насрещното и никой не им казва нищо. Господа полицаи, не ви ли е страх за вашите жени и деца, че могат да пострадат, не дай Боже и по-лошо. Петък и събота, минавали ли сте покрай Била на Твърди ливади да видите, как се кара в кръговото на обратно? До кога?
Защо не реагирате на мотористите, които си крият номера на мотора, които карат из града на задна гума или на прекъсвач в 12 часа? Защо не реагирате на състезателите, които вечер си правят от 0 до 100 на еднопосочния път от Кауфланд до пощата? До кога ще го карате така безотговорно? Докато някой самоуверен, комплексиран тийнейджър не убие някой невинен човек и после пак ще плюем в интернет, но ще е късно“.

Veronika Todorova, Фейсбук

Коментари

коментара