Ужас в БСП! Корнелия Нинова събра апарата с най-лошата новина – уволнява ги, единствена надежда на социалистите е в местните избори и общинската хранилка

Черни дни са налегнали в БСП за повече от две трети от партийния състав. 

Корнелия Нинова е събрала апарата в кино салона в централата на партията на улица „Позитано 20“ в София и е обявила, че във връзка с въвеждането на партийна субсидия от 1 лев , ще съкрати две -трети от партийния състав. В него влизат и доста хора от Перник.

Най-вероятно ще бъдат съкратени и парите за партията по области.

Корнелия Нинова е обяснила, че партийния състав в момента е разчетен за субсидия от 11 лева, а не от 1 лев. Кирил Добрев е подвикнал от залата, че партията е във фалит, на което Корнелия Нинова е измърморила нещо.

Единствената надежда на социалистите днес остава в партийните листи за общински съветници, където е гарантирана печалба от над 1000 лева месечно, в продължение на четири години. Такава е заплатата в Пернишко.

Партийци са получили обещания, да стискат зъби и, че ако дойдат на власт в Общините, ще бъдат назначени на общински хранилки – администрацията и десетките общински предприятия, чиято функция е да издържа партийните търтеи.

Най-пострадала от орязването на партийната субсидия се оказва БСП. Тя е изхарчила парите си, дори надвзетите незаконно. От ГЕРБ имат милиони лева спестени по партийната каса и се очаква те по-лесно да се справят с проблема, докато най-вероятно се види, че по този начин не може да функционира демокрацията и не се въведе по-нормална партийна субсидия.

Коментари

коментара