Кметът на Перник Вяра Церовска поиска връщане на реверсивното движение през Владая

Кметът на Перник Вяра Церовска обяви, че настоява за връщане на реверсивното движение през Владая, което улесняваше перничани и всички пътуващи за София в най-натоварените часове.

Едно нещо да се направи като хората и да го махнат. Ще се боря с всичко, което мога реверсивното движение да се върне. Още днес предприемам няколко хода в тази посока„, каза пред zaPernik.com кметът на град Перник Вяра Церовска.

В близките дни ще събера кметовете на градовете Благоевград, Кюстендил, Дупница, Радомир и др., за да излезем заедно с позиция по въпроса„, обяви кмета Церовска.

Подкрепям протеста на хората за възвръщане на реверсивното движение. Аз лично също често пътувам от Перник до София сутрин, когато трябва да ходя по Министерства, Агенции и други институции, заради дела свързани с града ни и лично виждам ефекта от тази реорганизация на движението. Реверсивното движение не трябва да се спира“, категорична е кмета Церовска.

Тя обяви, че е разговаряла с народния представител Александър Александров от ГЕРБ да постави въпроса в Народното събрание още днес с питане.

Коментари

коментара