Банкоматът в община Ковачевци се счупи. Пенсионерка: Когато нямаш пари за хляб, единствения банкомат в общината да работи. Много ли искам?

Единственият банкомат за община Ковачевци изнерви пенсионерка. Жената споделя, че за пореден път отишла да си вземе пенсията, но банкоматът не работел. Elka Parhomenko пише в групата „Видяно в Перник“: 

ОБЩИНА КОВАЧЕВЦИ…ЕДИН БАНКОМАТ…ЗА 10 СЕЛА…И РАДОСТ В КЪЩИ,ПОСРЕЩНА МЕ НАДПИС УСТРОЙСТВОТО НЕ РАБОТИ-МОЛИМ ДА НИ ИЗВИНИТЕ!!!Е,НЕ ВИ ИЗВИНЯВАМ…И МИ ПИСНАХТЕ!!!ИМА ЛИ ОБЛАСТЕН,КМЕТ…БАНКА,КОЯТО ДА ОТГОВАРЯ ЗА ТОЗИ БАНКОМАТ ИЛИ СТЕ САМО ЗА ЗАПЛАТИ НА ЛИНИЯ???И ДА-ЗА СЕБЕ СИ ПИТАМ,ЧЕ ОТ ТАМ СИ ВЗЕМАМ ПЕНСИЯТА!И НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ СЕ СЛУЧВА ТОВА!

Според думите на Елка банкоматът е монтиран на кметството на Ковачевци и това не е първия път, в който не работи. Тя не е забелязала и телефони за обратна връзка с банката.
Типично по български, жената веднага е упрекната от коментиращи, че това не е мястото да се оплаква, че кмета не е виновен и че „реве“ за глупости, че злобее и че банкоматът после се е оправил.
 Ех как ми се иска да живеете тука…и тогава ще ви питам дали сте злобна, когато „голямата“ пенсия е на финала…единствения банкомат-МОНТИРАН НА ВХОДА НА ОБЩИНАТА ТИ СЕ ИЗВИНЯВА,А ТИ НЯМАШ ПАРИ ЗА ХЛЯБ!!!
Не, не рева – просто искам единствения банкомат в общината да работи – много ли искам????
пише още Елка.

Коментари

коментара