Красимир Велчев: Победата на ГЕРБ в Перник е най-сладка

Зам.-председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и народен представител от Перник Красимир Велчев отбеляза, че в Перник победата е особено сладка, защото областта и общината са в първата тройка с най-добри резултати в страната.

Това стана по време пресконференцията на ГЕРБ и СДС в Перник след евроизборите, в които партиите спечелиха с убедитено мнозинство в пернишко.

„Огромна благодарност на всички наши съмишленици, които направиха тази победа реална. С тези резултати, ние не просто показахме, че сме първа политическа сила, но вървим напред и нагоре и всичко, което е обещано, го вършим“, каза и другият народен представител от Перник – д-р Александър Александров .

Областният координатор на политическата сила Вяра Церовска обяви резултатите, където ГЕРБ печели 5 убедителни изборни победи, а именно: в Радомир 43.44% срещу 26.43% за БСП, в Брезник 39.56% срещу 31.80%, в Трън 44.38% срещу 25.71%, Земен 36.64% срещу 32.87% и Перник, където партията се ползва с най-голямото доверие – 36.61% за ГЕРБ срещу 25.55% за БСП.

Подробности от събитието можете да видите ТУК.

Коментари

коментара