ФАЛШ, МАНИПУЛАЦИИ ИЛИ ОБРАТ: Младежкото БСП в Перник създаде страница в подкрепа на кметицата от ГЕРБ Вяра Церовска + ексклузивна реакция на младите в БСП и тежки обвинения към ГЕРБ!

Младежкото обединение на БСП в миньорския град активно агитира перничани за подкрепа на сегашния кмет Вяра Церовска, който е представител на партия ГЕРБ, разкрива ПИК.

С характерния за младите социалисти некадърен пиар представителите на столетницата изброяват успехите на сегашното управление във фейсбук страница, управлявана от техни активисти.

Все още не е ясно каква е причината младежите на БСП да агитират за кмета Вяра Церовска, която е издигната от ГЕРБ. Една от причините може да е да се съберат поддръжници на г-жа Церовска, като седмици или месеци преди кметските избори, страничката да започне да я плюе.

Втората причина е разкола в БСП, който има между лагерите на Сергей Станишев и Корнелия Нинова. Възможно е младите социалисти да бойкотират собствената си партия и да подкрепят кмета Церовска, която засега събира широка обществена подкрепа в Перник.

Третата причина е БСП да не се е отказала от манупулативния ПР, базиран на лъжи и да са решили да направят „фалшива“ страница за кмета Вяра Церовска, която да използват срещу нея преди изборите.

Страницата е разкрита, поради некадърност, като Фейсбук показа, че създателите й имат „свързана страница“ и тя е именно на „БСП Перник“.

От БСП мигновенно отговориха чрез zaPernik.com на обвинението:

Отново нескопосан опит от страна на ГЕРБ Перник за набеждаване в нещо. Драги ми господа и госпожи, не разбрахте ли от предния път, че тези измислици, които се опитвате да тиражирате в обществото не ви се получават?! Но определено явно, както и многократно пъти съм го споменавал, капацитета ви не го позволява, но въпреки това се забавлявам на жалките ви опити за набеждаване. И един добронамерен съвет, който ви дадох и предния път, когато отново се опитахте да очерните някого. Хубаво е да си проверявате информацията и когато се опитвате да направите нещо да сте убедени, защото за пореден път сте смешни“, реагира младежкия лидер на БСП Перник Мартин Мариов – Жабата пред zaPernik.com.

„Всеки човек, който има фейсбук знае, че сходните страници се свързват автоматично и излизат в браузъра на самата страница и този жалък опит с тези кръгчета е направо смешен. И понеже в текста на измислената статия говорите за некадърен пиар, по-смешно скалъпени измислици от вашите няма“, каза Мартин Мариов – лидер на младежкото БСП, който предостави снимка.

Коментари

коментара