Зам.кметът Вл.Караилиев с мъка събира изпотрошените от колоездачи стълби в парка и направи нови, но докога ще издържат…?!

Владислав Караилиев

Зам.кметът по строителството Владислав Караилиев с мъка събра изпотрошените от колоездачи стълби в парка в центъра на града и ги смени с нови.

Както „За Перник“ писа преди ден, масово родители на малки деца се възмущават и оплакват от това, че тийнейджъри вилнеят с колелетата в парка и застрашават сигурността на малките деца. Оплаквания има, че колоездачи се спускат по стълбите в парка като луди и така, освен, че застрашават децата, са опасни за самите себе си.

Зам.кметът Владислав Караилиев с мъка събира отрошените от вандали плочки на стълбите и ги смени за пореден път с нови.

Полицията кога ще се намеси в опазването на градското имущество? Или пази само агитки по мачове, но не и децата ни в парка, възмущават се хората?!

„Каквото и да се направи в този град, винаги се намират лоши хора, които да го счупят. Перничани не пазим имуществото си“, коментират майки в парка.

Зам.кметът Владислав Караилиев оправи стълбите и сега излеждат като нови, дано перничани не упражняват агресията си отново върху тях:

Коментари

коментара