ПОЗОР! Разбиха и ограбиха гроба на пернишки футболист

Гробът на един от емблематичните спортисти на Перник е поруган, съобщиха негови близки.

Бившият юноша на Славия Денислав Йорданов – Бадема ни напусна твърде рано. Той почина внезапно на едва 42-годишна възраст на 12-ти октомври 2017 година. Три дни по-късно бе погребан в село Даскалово, кв. Църква. А на гробът му бе поставена футболна топка от мрамор. Точно тази мраморна топка е открадната от вандали, които безсрамно са поругали гроба на пернишкия футболист.

Вероятно крадците разчитат да продадат топката, която пък не може да бъде възстановена, тъй като производството на подобни мраморни топки е спряно.

Близките на Денислав Йорданов- Бадема предлагат награда на този, който намери и върне откраднатия символ, който е със сантиментална стойност. Ако някой има информация по случая, може да се свърже с тях на телефон 0887605960.

Денислав Йорданов – Бадема е юноша Славия. В последните години той се занимаваше с треньорство. Преминава през Чавдар (Етрополе), Миньор (Бобов дол) и София Спорт. В практиката си е тренирал българските таланти Ивайло Чочев, Димитър Митов, Димитър Евтимов и Ерик Почански.

 

Коментари

коментара