Клуб „Здравец“ – като чисто нов! Баба Стаменка най – дейна в ремонта. Пенсионерите се радват: Кметът Церовска си изпълни обещанието

„Благодарим от сърце на кмета на Община Перник Вяра Церовска, че си изпълни обещанието и ни зарадва с нов и модерен дом“, с тези думи се обърнаха членовете на пенсионерския клуб „Здравец“ към градоначалника, който присъства на официалното откриване на сградата.
Възрастните хора не скриха приятните си емоции от новата придобивка и с вълнение споделяха колко са щастливи, че ще се събират в една уютна и хубава обстановка. На празника в клуба бяха и зам.-кметът Севделина Ковачева и кметът на кв. „Изток“ Емил Костадинов.
„Радвам се , че днес съм сред вас, мили приятели. Надявам се, че ще има още много хубави поводи да сме заедно и да успеем в много други задачи, които сме си поставили. Предстои ни благоустрояване на квартала“, сподели кметът Вяра Церовска.
„Най-голямата ни мечта е да отворим хоризонти за Перник. Ще го постигнем с изграждането на кръгово кръстовище в кв. „Изток“, ще направим такова и в кв. „Димова махала“, както и отбивката на „Марина бара“, посочи още Церовска и приветства ръководителката на клуба Стаменка Велинова и каза, че е впечатлена от нейния ентусиазъм и енергия при реализирането на ремонтните дейности.
„Щастлив съм, че днес сме събрали толкова много хора в новия клуб.Виждате, че това, което сме обещали с г-жа Церовска сме го направили. В момента вече работим усилено по проекта за парка, защото квартала има нужда от него. Той ще бъде с много зони за отдих спорт, забавления и почивка“, заяви Емил Костадинов .
Помещенията в новия клуб са изцяло ремонтирани, те са с обновени стени и подови настилки, сградата е укрепена, направен е ремонт и на покрива. В клуба членуват 75 перничани, той се намира на ул. „Младен Стоянов“ в кв. „Мошино“.

Коментари

коментара