На здравния министър му падна ченето, като чу че Профилакториума е обявен за продан


Проведена е извънредна среща между тримата пернишки народни представители Станислав Владимиров, Красимир Велчев и Александър Александров със здравния министър Кирил Ананиев в парламента, по повод разпродажбата на пернишкия Профилакториум.

Както ZaPernik.com писа по-рано, пернишките депутати от всички партии се събраха и организираха да го причакат в коридорите на парламента, за да го информират какво се случва в Перник. НАП обяви за продажба сградата на Профилакториума на търг.

Станислав Владимиров е подал папка с разпечатани документи от търга на НАП, който обяви за продан пернишкия Профилакториум на 18 декември 2018 година.

На министъра му е паднало ченето. Той не е знаел за случая. Казал е, че този акт е незаконосъобразен. Казал е, че до следобяд ще направи извънредна проверка и ще информира депутатите. Министърът е казал, че ще се обади по телефона на кмета на Перник, за да я информира.

Пернишките депутати са показали, че въпреки, че са от различни политически партии, ще работят в една посока за спасяването на Профилакторуима. Това е подчертал Красимир Велчев пред здравния министър.

Прочетете още по темата:

Коментари

коментара