Локо Пловдив се стовари като чук върху „чуковете“ от Перник, вкара им 6 гола

Снимка: minyor-pernik.bg

6 гола във вратата получиха миньорци само седмица след старта на подготовката си. Вчера „чуковете“ играха с Локо Пловдив в Самоков, а краният резултат от контролната среща беше плчевен за перничани – 6:1. Дебют за Миньор направиха всички нови попълнения.

Още в 4-та минута започнаха да падат головете във вратата на Миньор – с гол на канадеца Алесандро Хожабрапур, който засече центриране с глава и вкара за 1:0. Миньорци се окопитика и започнаха добра игра, която за съжаление не доведе до гол. В 8-та минута Кристиян Слишков бе близо до попадение, но бранител изчисти топката от голлинията. Малко по-късно Чаворски на два пъти излезе на чисти позиции, но първо втратарят спаси, а след това топката премина на сантиметри от десния стълб. В 15-тата минута „чуковете“ все пак изравниха чрез Кристиян Слишков, който засече центриране на Стивън Милчев отляво, пише официалния сайт на Миньор minyor-pernik.bg/

Полувремето вървеше към справедливо равенство, когато грешка на Аличков позволи на каращия проби хърватин Дуйе Мърдеса да излезе сам срещу Станислав Димитров и да изведе отново „смърфовете“ напред.
През втората част напредналият с подготовката елитен тим доминираше и стигна до 4 безответни гола. В 49-тата капитанът на „черно-белите“ в този мач Димитър Законов покачи на 3:1 с прехвърлящ диагонален удар. А след час игра Михалевич от въздуханаправи 4:1. Пет минути преди края на срещата отново Михалевич бе най-съобразителен и след грешка на Селимински, вкара за 5:1. В последните секунди на срещата пробив отдясно на атаката на Локо Пд завърши с шести гол дело на Законов.

Коментари

коментара