Следим с интерес: Двама крупни пернишки бизнесмени поискали среща с критичен колоездач с предложение: Направи компромис с критиките и ще построим велоалея в кв. Църква

Владислав Стоилов, Добри Владимиров, Георги Милев

Общественикът-колоездач Владислав Стоилов, станал известен напоследък в интернет като човека получил „приятелски съвет“ от зам.кмета Владислав Караилиев „да внимава“, обяви във Фейсбук днес следобед, че бизнесмените Добри Владимиров – от фирма „ДЛВ“ и Георги Милев поискали да се срещнат с него, за да „направи компромис“, срещу което те щели да съдействат за построяване на велоалея в квартал Църква.

Ето какво обяви Стоилов:

Привет, съкварталци! Днес един комшия ми каза, че Добри на ДЛВ и Георги Милев искали да се видят с мен на приятелска среща, като това което разбрах е, че искат аз да направя някакъв компромис и те от тяхна страна щели да помогнат да се построи исканата от мен велоалея в квартал Църква. Предполагам компромисът е да спра да повдигам темата с нашия проблем с преминаващите тежкотоварни машини през квартала ни, които рушат пътя и къщите ни, и замърсяват квартала с пренасянето на пясък. Но това трябва да е по-скоро от Добри, Милев предполагам иска да спра да притеснявам кмета ни Румен Петров, тъй като доколкото знам са приятели.

И тъй като аз не мога да говоря от името на квартала и от ваше име, каня ви да участвате и да си организираме една среща с големите местни бизнесмени и да видим с какво желаят да помогнат на квартала ни и срещу какви условия. Очаквам повече информация за срещата от комшията ми.

zaPernik.com ще следи темата!

Коментари

коментара