„Пет пъти на ден не е достатъчно“: 37-годишна майка на три деца разказва как сексуалната пристрастеност съсипва живота й

Една майка на три деца говори за това как сексът пое връх в живота й, обяснявайки, че: „Пет пъти на ден не е достатъчно“, научи zapernik.com.

Ребека Баркър разказва, че безпощадната й потребност от секс разрушава връзката й и я оставя да живее живота на един засрамен „отшелник“.

37-годишната жена от Северен Йоркшир заяви, че нейният приятел първоначално „се радвал на вниманието“, но скоро станал подозрителен към постоянното й желание за интимност.

Той ме обвини, че имам афера – смяташе, че трябва да се чувствам виновна за това, че исках секс с него„, каза тя пред Би Би Си .

Г-жа Бейкър каза, че е станала толкова активна по отношение на сексуалната си мания, че се бори непрекъснато с проблема си, добавяйки: „Останах у дома, защото се срамувах от всичко това„.

Тя обясни: „Сексът буквално беше първото нещо, за което се замислях, когато се събуждах сутрин, просто не можах да го измъкна от ума си“.

През 2014 г. обаче тя се откъсва от приятеля си и отива да живее с майка си, което „много бързо“ доведе до разпадането на връзката й.

Г-жа Баркър вярва, че състоянието й е свързано с депресията – тя бе диагностицирана с разстройството след раждането на третото си дете през 2012 г. и „липса на серотонин“.

Когато се разделя с гаджето си, променя работата си и се премества във Франция, тя казва, че е завладяна от депресията и сексуалната си мания.

Пристрастяването към секс не се признава като болест. Други хора, които са страдали от същото, смятат, че това трябва да се промени.

Коментари

коментара