Първият в Перник „Супа бар“ вече отвори врати!

Първият „Супа бар“ в Перник отвори врати, научи ZaPernik.com. От заведението изпратиха повече информация за потребителите:

Заповядайте в супеното царство на Перник, където всеки ден от 10:00 до 20:00ч. ще ухае на шест различни супени изкушения, а за по гладните ще има и салати и десерт.

„Soup House“ е от типа заведения за бързо хранене, но вместо бургер или дюнер, можете да похапнете вкусна супа по домашна рецепта. Всеки ден менюто е различно. Можете да опитате страхотната картофена крем супа с чедър, супа от броколи с ементал и разбира се вкусната пилешка супа на баба. А за най-редовните ни клиенти 11-тата супа винаги ще е безплатна – за всяка поръчана супа получавате по един печат и 11-тата е от нас!

„Soup House“ предлага за вас най-голямото разнообразие от апетитни супи, приготвени по стриктно подбрани домашни рецепти, без оцветители, подобрители, овкусители и прочее уморители! Тук може да се насладите на истински здравословна храна, традиционен български вкус, както и да се докоснете до ароматните и интересни чуждестранни кухни. При нас хапването се превръща в уникално изживяване, благодарение на вежливото обслужване и приятна атмосфера.

Още от ранни зори в супения оазис на Перник запретнаха ръкави и развъртяха черпаците, за да посрещнат първите си гладни гости за обяд с топла супа. Заповядайте и вие на ул. „Черешово топче“ № 2, за обяд, за вечеря или да вземете за вкъщи топла, вкусна супа! Очакваме Ви!;)

Коментари

коментара