Страшен междузвезден скандал избухна от Перник! Певицата София Георгиева с шокиращи разкрития за Калин Вельов: Той е разследван от прокуратурата, а сега е депутат от ГЕРБ! Г-н Премиер, Борисов, такива хора ли са ти удобни? Компрометирани хора, които да ви целуват задните части и да държите изкъсо!

Огромен скандал избухва на музикалната сцена от Перник. Певицата София разкри шокиращи данни за свои колега – музикант, сега депутат от ГЕРБ. Става дума за перкусиониста Калин Вельов.

Ето какво написа София по негов адрес в социалната мрежа:

Скъпи сънародници, скипи приятели или просто любопитни люде, днес ще ви занимая със следният казус.
Както ви е известно аз бях кандидат депутат в коалиция РБ и Глас Народен.
Както ви е известно професията ми е артист.
И сега същността.

Калин Вельов бе кандидат депутат в листа на ГЕРБ.
Това, което спестих за широката публика тога бе, че към Калин се води разследване към тогавашния момент а и сега. Разледва и прокуратурата поради установени нарушения по времето му на заемащ позиция Изпълнителен директор на БМА. (Бъларска Музикална Организация)
Спазвайки някакви все пак морални устои и хигиена запазих тази информация и реших да не използвам низост правейки си реклама в кампания.

Сега разбирам, че Калинко е депутат.
Г-н Премиер, Борисов, такива хора ли са ти удобни?
Не ми отговаряйте. Въпросът е риторичен.
Бях достатъчно толерантна да запозная Ирена Соколова с казуса след каато разбрах, за кандидатърата на Вельов.
Какво ли да си мисля за останалите ви слуги?
Удобни са ви компрометирани хора, които да ви целуват задните части и да държите изкъсо.
Ако не Вие, съм убедена, че има кой да проследи писанието ми и да ви докладва.

Повярвайте, следва продължение!

Share Button

Коментари

коментара

10 Коментари на Страшен междузвезден скандал избухна от Перник! Певицата София Георгиева с шокиращи разкрития за Калин Вельов: Той е разследван от прокуратурата, а сега е депутат от ГЕРБ! Г-н Премиер, Борисов, такива хора ли са ти удобни? Компрометирани хора, които да ви целуват задните части и да държите изкъсо!

  1. Дъртото ДС Бриго стига ти писа нотите, а Калинчо и той си е една лигня, та и двамата сте един дол дренки, но кажете къде се скри Ирената, да не е на Южния полюс от нерви – ни министърка ни депутатка, а Арабия Сашко качва депутатките на новата кола и ги дрънка по жълтите павета

  2. Правило е да не чета коментари и да не реагирам!
    Хайде сега мъжаги се похвалете как сте прекарали време с мен!
    Анонимни младежи излезте с имената си! 🙂 Да ви видя?!

  3. Софке, ти като една видна представителка на най древната професия , макар и леко позастаряваща , явно си в течение на мнооого видни и невидни факти. Заедно с плешивото влечуго Витков и дебелия му съмишленик може да си спретнете тройка.Там да пооближете задните си ,а може и предните части и после кой откъде е . Защото вотът на хората Ви го каза – Вие сте дребни интриганти и прошляци ,борещи се за парченце държавна субсидия…таааа марш в кенефа отрепки и моля не ни занимавайте повече със себе си.

  4. Разбира се,че щом трябва да спаси своя задник ще, целува чужди.Освен с лигавото си поведение и отвратително хилене ,сега ще го знаем и като крадец!!!Няма да ме учуди ако( като Цв.Цв.)започне да обяснява- България над всичко….
    Свършиха ли умните и достойни хора? Едва ли, но в тази помия…

Коментирай