Целият свят говори за това шоу! Лейди Гага – зрелище на Супербол – СНИМКИ и ВИДЕО

Lady Gaga performs during the Pepsi Zero Sugar Super Bowl 51 Halftime Show at NRG Stadium on February 5, 2017 in Houston, Texas. Tom Pennington/Getty Images

Лейди Гага отправи в Хюстън послание за толерантност по време на традиционния спектакъл на полувремето на Супербол – дългоочаквания финал на американската Национална футболна лига, съобщи „Франс прес“, цитирана от БТА.

СНИМКИ ОТ УНИКАЛНОТО ШОУ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Лейди Гага започна представлението си, качена на покрива на стадион „Ен Ар Джи”, облечена в искрящо сиво бюстие, като изпя песните „God Bless America“ и „This Land is Your Land“, които напомнят, че САЩ са „страна на свобода и справедливост за всички“

Снимка: Интернет
Снимка: Интернет

След това певицата се спусна с въжета от покрива на стадиона и се приземи акробатично върху сцената, издигната на терена, където минути по-късно играчите на Атланта Фалкънс и Ню Инглънд Пейтриътс подновиха сблъсъка си.

На фона на дъжд от специални ефекти тя изпя най-големите си хитове, включително „Poker Face“, „Born This Way“ и „Just Dance“.

В края на 13-минутното зрелище Лейди Гага, качена върху стълба, хвърли микрофона си и отново полетя във въздуха.

Шоуто на полувремето на Супербол е най-гледаният спектакъл в света, като само в САЩ зрителите пред екраните са над 110 милиона.

 Източник: Нова ТВ

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply