На какво заприлича малката талантлива Крисия? Вижте с какво се фука!

Талантливото момиче е само на 12 години, но преждевременното й порастване вече минава всякакви граници. Прекалено рано тя се срещна със славата, успеха и парите и това неминуемо й оказа влияние. Сега Тодорова няма нищо общо със скромното момиче, което плахо пристъпи прага на „Шоуто на Слави“ преди години.

Крисия е започнала да се гримира и да си прави прически. Но най-шокиращото във визията й саизкуствените орлови нокти, с които не спира да се фука. Снимки, на които позира с маникюра си, предизвикаха оправдано възмущение у много майки. Те изказват опасенията си, че навлизайки в пубертета, талантливото хлапе много ще се промени и може да затрие кариерата си.

Наскоро и самият Трифонов сподели, че е притеснен за бъдещето на своето откритие. Той обеща да направи всичко по силите си, за да покори тя световната сцена. Но това има и своята тъмна страна, кяото става все по-видима.

Крисия

„Когато тя стане жена, зависи какъв ще бъде нейният манталитет. Надявам се да бъде професионален и тогава ние ще направим всичко възможно, за да я покажем в Европа и в света”, споделял е Дългия.

Звездата на Крисия изгря през 2013г. Тогава тя бе само на 9, но бе принудена да порасне много бързо и да се нагърби с куп ангажименти. След участието си на детската „Евровизия“ и в „Шоуто на Слави“, напоследък красавицата е изпаднала в творческа дупка. Участията й са намалели тройно, пише „Уикенд“.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply