Затварят устата на пернишката Мис Антония Петрова с 5 милиона

Антония Петрова и Александър Бередин се помириха. С 5 милиона лева руснака успя да купи мълчанието на миската, относно бизнеса и личния им живот, съобщава HotArena.

Слуховете носят, че Антония не издържала на психическия и физическия тормоз на мъжа си и след многобройни юмручни схватки, му заявила, че с брака им е свършено. По време на последния им сблъсък обаче, блондинката осъзнала, че ако се разведе остава на пътя, тъй като мъжът й всъщност е човекът, който я издържа.

Антония обаче се сетила също така, че е доста наясно с някои от финансовите схеми на мъжа си. Част от тях са на ръба на закона и ако се подаде сигнал в Москва, властите ще са повече от щастливи, коментира приближен до двойката.

Антония използва именно този коз–да не огласява публично състоянието на съпруга си, акт той й окаже финансова подкрепа. От близо година тя има сериозни проблеми, заради три апартамента в Созопол, за които е теглила астрономически заеми, но не е в състояние да ги плати.

Разчитайки на Бередин за парите, Антония купувала, без да мисли за бъдещето, в резултат на което съдия – изпълнител налага запор на сметките и имотите на Петрова.

Изправена пред опасността от публичен фалит, миската държи да сключи споразумение със съпруга си. Двамата провеждат рационален разговор и се споразумяват.

Бередин покрива задълженията на Антония по трите апартамента, като й оставя тях, мезонета в София и още 5 милиона лева. В замяна на това миската се задължава да не коментира никога и никъде информацията за финансовото му състояние и подробности за брака им.

Предишните обвинения и скандали са забравени, двойката дори създава общи фирми, за да легализира парите и да си спестят част от данъците. В крайна сметка миската си тръгва от брака им, добре обезпечена, макар и с по-малко от 1/20 от състоянието на милионера.

Бередин е използвал офшорни фирми, в които е прехвърлил парите си и които практически са непроследими. И при един развод е почти невъзможно да докаже, че са негови.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply