УНИКАЛНО В ПЕРНИК! Изложба позволява на перничани да си изберат нова къща с един поглед – посочваш и влизаш!

От началото на седмицата агенция за недвижими имоти „Терра Булгари“ представя иновативни проекти за създаване на къща или вила. Програмата „Моята къща“ дава възможност на клиента да бъде изграден бъдещият му имот по най-ефикасния за него начин и в рамките на 10 месеца. Пред „За Перник“ управителят на агенция „Терра Булгари“ Лилия Иванова разказа подробности около проекта, който за първи път се представя пред перничани.

Какво представлява програмата „Моята къща“?

Концепцията на програмата и целта и е да се изготвят еднофамилни къщи, като се предлагат на собственика много индивидуални възможности. Собственикът може да си избере проект. Този проект да бъде изготвен според неговото виждане – две, три, а някои може да поиска и повече спални помещения,което е важно. Съответно според неговите възможности да включи повече помещения, ако иска или по-голяма тераса. Всеки клиент, който избира да живее в къща, вместо в апартамент може да се възползва от над 30 готови проекта по програма „Моята къща“, които могат да се видят на макети и на 3D изображения. Освен това бъдещият собственик на къща може да определи ценовия диапазон, по който ще се изгражда недвижимият имот. Цената, която ти се предлага за реализиране на желания проект и, за която се сключва договор е напълно гарантирана. Няма вариант да се получат изненадващи и допълнителни разходи, които не си предвидени.

Каква е най-ниската цена, която може да се даде за изграждане на къща?

Самите къщи са разделени на няколко ценови класа. Всеки клиенти си избира според ценовия клас каква да бъде квадратурата на неговата къща. Площите на къщите варират от 80 квадрата до 130 квадрата, от 130 до 180 квадрата и от 180 до 240 квадрата.

Къде в пернишкия регион подобни проекти за къщи имат успех според статистиката?

Точно такъв стил къщи има в селата Рударци, Кладница, Драгичево, Люлин и Дивотино. Срещат се в Боснек, Чуйпетлово, Горна иДолна Диканя, Студена, Старо село, Друган.

Докога инсталацията ще може да бъде видяна от перничани в офиса ви?

До края на седмицата в офиса на „Терра Булгари“. След това може да бъде видяна в офиса на банка ДСК, на площад „Кракра Пернишки“. Очаква се отново през месец септември програма „Моята къща“ да гостува с нови проекти в Перник.

Какъв е призивът ви към перничани?

Всеки, който е избрал за своя мечта да живее сред природата, да има собствен дом това е проектът, който ще му даде сигурност в изпълнението, ще бъде извършен в определените срокове. След първата копка до 10 месеца клиентът ще получи ключ от готовата вече къща.

Готова от – до, с подови настилки, с изградени сервизни и обслужващи помещения. За собственикът остава най-приятната част – да обзаведат по свой вкус жилището си и да внесат уюта на собственото си жизнено пространство.

Проектите могат да бъдат видяни в офиса на агенция за недвижими имоти „Терра Булгари“, който се намира в град Перник, улица „Брегалница“ № 6, етаж 1, офис 6 (в сградата на бившето ОКС, до площад „Кракра Пернишки“). От понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа.

Заповядайте!

121 126 125 124 123 122

Коментари

коментара