Банката, която от 10 години подкрепя с инициативи хората и бизнеса в Перник – Сосиете Женерал Експресбанк, с невероятни отстъпки през април. Вижте повече!

Сосиете Женерал Експресбанк (СЖЕБ) вече 10 години подкрепя жителите и бизнеса в град Перник.

С подкрепата  на Банката отборът по тенис на маса на ОУ „Св. Иван Рилски“ сбъдна мечтата си да участва в престижно международно състезание в Малта през 2008 г.

Няколко випуска на елитни гимназии в града получиха специални стипендии, отново благодарение на служителите от местния офис.

СЖЕБ доказа, че е институция, на която може да се разчита и по време на природни бедствия като силното земетресение в Перник от 2012 г. Тогава Банката отпускаше бърз кредит на нуждаещите се в рамките само на 24 часа при преференциални условия.

Сосиете Женерал Експресбанк подпомага и стопанската дейност в града, като  насърчава  развитието на малкия и средния бизнес.

Десетте години успешно сътрудничество заслужават да бъдат отпразнувани!

По този повод ви каним да посетите нашия офис от 1-ви до 30-и април 2016 г., където ви очакват невероятни отстъпки. А ако вярвате в късмета си, може да се включите и във вълнуващата ни томбола с награден фонд таблет.

Благодарим ви, че ни се доверявате вече 10 години!

Коментари

коментара