О, прекрасна Ирена Соколова, ти днес си блеснала със своята красота пред Ректора на Минно-геоложкия университет, БРАВО!

Откакто вчера Областния управител на Перник се обиди от виц на сайта zaPernik.com, ние не сме на себе си. Какви глупаци сме – областен управител да има чувство за хумор?!?

Областните управители имат чувство за красота. Те са прекрасни! Те са божествени, нежни създания, на които ние трябва само да се радваме!

Днес, скъпоуважавания от всички областният управител на град Перник Ирена Соколова е разходила своята хубост и прелест в София, където по покана на Ректора на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски” проф. д-р Любен Тотев е  присъствала на патронния празник на висшето учебно заведение.

Ние сме сигурни, че областния управител на Перник е засенчил всички по красота. И това не е виц. Ние вицове за Ирена Соколова не смеем повече да пишем. Че може да ни се случи нещо (и на семействата).

Ние сме ценители на женското. На красивото. И смятаме от нашите страници да го показваме. Както Евгени Минчев, приятел на Ирена Соколова е ценител на красотата, така и zaPernik.com – приятел на Ирена Соколова е ценител на красотата.

А сега, уважаеми читатели, затаете дъх и се докоснете до лика на нашата неповторима областна управителка на град Перник: