Четвъртък вечер: Отново протести в Перник! – ОБНОВЯВА СЕ!

Поредна вечер на протести в Перник. Тази вечер протестиращите са отново колкото вчера, но в града гъмжи от жандармерия. 

Протестиращи се събираха към 18 часа както редовно го правят на паркинга на магазин „Кауфланд“ в Перник и се отправиха към магистрала „Люлин“.

Очаквайте подробности!

ОБНОВЕНО В 18.30Ч. – Перничани блокираха отново магистрала „Люлин“.

18.50ч. – Перничани са блокирали и горната и долната част на магистрала „Люлин“. Хората, които работят в София се прибират през Мало Бучино. Протестиращите приканват блокираните от протеста автомобили да се включат към тях.

19.05ч. – Протестът в Перник е втората новина в централната емисия новини на БТВ, след изказването на премиера Бойко Борисов в сутрешния блок.

19.06ч. – Жена в български трибагреник се обърна към премиера Бойко Борисов и го попита докога ще живеем така. Тя заяви, че няма никакви платени протестиращи, а хората са тук доброволно от немотията си.

19.12ч.  – Перничанка пее песента „Кой уши байряка“ на мегафона. Всички и пригласят и ръкопляскат.

19.14ч. Перничанката направи уникално изпълнение на песента „Излел е Дельо хайдутин„. „Искаме Бойко Борисов да даде обяснение защо животът ни е такъв. Елате всички тук на улицата и ни дайте адекватно обяснение защо живота ни е такъв„, призова певицата Криси.

19.20ч. – Играят се народни хора и се пеят народни песни.

20.40ч. – Блокадата е още активна. Блокираните коли поздравяват протестиращите, като им махат с ръце и свиркат с клаксони.

21.00ч. – Блокадата падна!