Първият звънец би в Перник! Директорът на Спортното Валери Стоилов приветства учениците: Станали сте по-красиви и по-яки!

Първият училищен звънец вече удари в Спортно училище „Олимпиец“ в Перник. Директорът на спортното Валери Стоилов размаха звънеца и плисна менче с вода пред децата, които прекрачиха прага на училището. 

Спортистите са гордост за нацията. Те са посланици на любовта, мира и непобедимия човешки дух. С тези думи бяха приветствани младите спортни надежди на Перник.

Директорът на училището Валери Стоилов приветства новите  и старите ученици: „Не сте много, надявам се, че сте ни избрали с желание, че ще ни радвате дълги години. На тези, които бяха нови миналата година, пораснахте – момичетата станаха по-красиви, момчетата по -яки. Вече не сте най-малките, дръжте са като по-големи“.

За старта на новата учебна година на Спортното дойде и бившия дългогодишен директор на училището Райчо Радев. Той пожела: „Да намерите вярата между себе си и света, който ви заобикаля“.

„Зайците“ на „Олимпиец“ бяха посрещнати по традиция с погача, здравец и менче вода, и положиха клетва.

В редиците на Спортното училище в Перник са младите попълнения на мъжкия волейболен отбор, футболния отбор Миньор, борецът Роберто Владов, който е в националния отбор, както и партньор на Назарян, съобщи по ТВ Кракра.