Шестима задържани в Перник за наркотици и алкохол

Снимка: МВР Перник

През почивните дни, ОДМВР – Перник започна шест бързи производства, свързани с наркотици и алкохол

Задържан с марихуана

На 17 май, 40-годишен перничанин бе заловен с марихуана. Полицаите от Първо РУ намериха свита цигара със суха зелена листна маса, която при полеви тест реагира на марихуана. Задържан е за 24 часа.

Дрогиран столичанин зад волана

В същия ден в гр. Брезник, на ул. „Бунджулов“, 39-годишен столичанин бе заловен да шофира „Ауди“ под влиянието на алкохол и наркотици. Позитивни тестове за 0.93 промила алкохол и употреба на кокаин и метамфетамин. Той е задържан за 24 часа.

Пиян перничанин зад волана

44-годишен перничанин бе заловен на 18 май с 1.28 промила алкохол в кръвта на пътен възел „Марина бара“. Водачът на лекия автомобил е задържан за 24 часа!

Амфетамини и шофьорка

35-годишна столичанка бе хваната да шофира „Тойота“ след употреба на амфетамин на пътен възел „Марина бара“ . Тя също е задържана за 24 часа!

Фалшиви документи и арест

Жител на гр. Самоков бе задържан на 18 май за използване на фалшиво свидетелство за управление на моторно превозно средство. Мъжът бе проверен като водач на микробус „Фолксваген“ в Перник.

Бензодиазепини зад волана

На 19 май, 48-годишен перничанин бе заловен да шофира „Хонда“ под влияние на бензодиазепини в пернишкия кв. „Изток“. Задържан е за 24 часа.

Работата по документиране на случаите продължава под надзора на прокуратурата.