Полицейски началници тръгват по селата в Перник

Областната дирекция Полиция в Перник започва срещи с хората по селата. От местното МВР са изготвили график на срещите, които целят противодействие на конвенционалната престъпност. В мобилния екип на МВР ще вземат участие началникът на „Пътна полиция“ главен инспектор Слави Лазов и началник група Слтоян Стоянов, инспектор Румен Затков и инспектор Камен Ангелов от ПКП, инспектор Кирил Кирилов от ОП.

Ето го и Графика за провеждане на срещи с жителите на слабонаселените места на територията,  обслужвана от ОДМВР Перник, за противодействие на конвенционалната престъпност.

Населени места, които ще бъдат посетени от мобилните екипи  през месец август 2018 г. Дата на посещението и работно място на провеждане на срещата с гражданите. Служители, участващи в мобилния екип на ОДМВР Перник
1.   С. Кралев дол и

Село  Студена

( 02 РУ Перник)

14.08.2018 г. – кметствата на двете населени места, съответно в 10,00 ч. и 14,00 ч.
  1. Главен инспектор Слави

Лазов, началник сектор „Пътна полиция“

  1. Инспектор Румен Златков

сектор ПКП

3.

     2. С. Ноевци и село Долна Секирна (РУ Брезник) 17.08.2018 г.  – кметствата на двете населени места, съответно в 10,00 ч. и 14,00 ч.   1. Инспектор Кирил  Кирилов – отдел ОП

2.Инспектор Камен Рангелов- сектор ПКП

3.

3.  С. Банкя и село Ломница  (РУ Трън) 22.08.2018 г. – кметствата на двете населени места, съответно в 10,00 ч. и 14,00 ч.   1. Стоян Стоянов  –началник група в с-р „Пътна полиция“.

2.  Инспектор Румен Златков

сектор ПКП

               

         Началниците на районни управления  уведомяват кметовете на посочените населени места, за осъществяване на мероприятията.