Селото с най-обичания селски кмет празнува шарен събор, поклони се пред подвига на Ботев

С весели хора и танци, богата концертна програма и важни гости жителите на село Драгичево отпразнуваха своя събор, който бе на 2-ри юни. 
Преди да започнат веселието обаче, драгичевци сведоха глави пред подвига на Ботев и загиналите за свободата на България, като  като поднесоха венец пред паметника в центъра на Горно Драгичево.
„Скъпи съграждани и гости, искам да ви пожелая много здраве и много усмивки, да бъдем все така всеотдайни и да работим заедно за развитието на село Драгичево“, подрави хората кметът Виктор Викторов, който се слави като най-обичаният кмет.
Празненството продължи с богата музикална програма, която изпълни сърцата и душите на всички присъстващи. Под звуците на традиционния фолклор, на хорото се хванаха и малки, и големи.
Празникът на селото уважиха и кметът на Перник Вяра Церовска, заедно с обласния управител и председател на Жени ГЕРБ  Ирена Соколова, зам.кмета Севделина Ковачева и младежи от партия ГЕРБ.
„Поздравявам кмета Виктор Викторов за това, че с много любов и ентусиазъм, прави всичко  Драгичево да бъде едно още по-прекрасно място. Поздравявам читалищните дейци, които правят всеки празник все по-хубав“, заяви градоначалникът и пожела на всички празнуващи много здраве, щастие и благоденствие във всеки дом“, поздрави кметът Вяра Церовска.