Новоперничанката Мая Манолова почерпи за рождения си ден. Тя се отчете с бонбони за празника си и не пропусна да се похвали, че тоалетът, с който е издокарана, е подарък от съпруга й Ангел Найденов


Новоперничанката Мая Манолова почерпи в парламента за рождения си ден. Тя се отчете с бонбони за празника си и не пропусна да се похвали, че тоалетът, с който е издокарана, е подарък от съпруга й Ангел Найденов.

Уцелил е и модела, и размера”, подчерта тя.

Елегантната рокля в прав силует й залепнала, въпреки опасенията дали ще й уцели номера, призна Манолова. Като съм си избирала съпруг, съм гледала, засмя се тя след репликите, че Найденов има добър вкус.

В парламента усилено се коментира, че Манолова е хвърлила око на Бойко Борисов да се кандидатира като вицепрезидент с него.

Новината обикаля Кюстендилска област от уста на уста. „Бойко Борисов и Мая Манолова не случайно заедно отправяха своите благопожелания съм всички българи за нова година. Наскоро пак бяха един до друг на събитие. Много често взеха да са един до друг”, забелязват хората.